3 مهر 1402
تهران، خیابان آزادی، تقاطع قریب
مالی

3 قانون برای مدیریت خرید اعتباری

3 قانون برای مدیریت خرید اعتباری

خرید اعتباری، روشی است که خریدار ابتدا کالا را خریداری می‌کند و هزینه کالا، پس از مدتی مشخص، به صورت یکباره یا اقساطی، از حساب او کسر می‌شود. این روش سال‌هاست در کشورهای جهان اول رواج دارد و البته در کشور ما، از چک و سفته به عنوان ضمانت استفاده می‌شد. چند سالیست که این روش خرید، در کشور ما نیز توسط برخی سوپراپلیکیشن‌ها رواج یافته است. وب سایت finsmarta که در زمینه امور مالی فعالیت می‌کند، سه قانون برای بهینه‌سازی خریدهای اعتباری را تعریف می‌کند که استفاده از آن‌ها، باعث حداقل ضرر و زیان خواهد شد.

قانون 1 – بدانید که چرا از خرید اعتباری استفاده می‌کنید

آیا شما یک فرد حقوق‌بگیر هستید که هزینه خریدهایتان را در پایان ماه می‌پردازید؟ یا قصد دارید بلیط هواپیما و هتل سفر سال نوی خود را با خرید اعتباری رزرو کنید؟ یا می‌خواهید لپ‌تاپ و دوربین خود را از این طریق ارتقا دهید؟ قبل از هر چیز، هدفتان را از خرید اعتباری مشخص کنید. جزئیات بازپرداخت خرید و محدودیت‌های اعتباری خود را نیز حتماً در نظر بگیرید. این جزئیات شامل درصد بهره، تعداد روزهایی که می‌توانید خرید اقساطی خود را بدون بهره و به صورت یکباره بازپرداخت کنید، کارمزدهای بانکی، الزامات بازپرداخت و غیره می‌شوند.

قانون 2 بازار را بررسی کنید

انسان‌ها معمولاً تمایل ندارند که از دایره امن خود خارج شوند. این بدان معناست که اگر یک‌بار از سرویسی خرید اعتباری انجام دهند، در 90 درصد موارد دفعات بعد هم از همان سرویس استفاده می‌کنند. اما آیا سرویسی که شما از آن استفاده می‌کنید، بهترین و تنها سرویسی است که برای خرید اعتباری وجود دارد؟ نه همیشه. پس سرویس‌های دیگری که چنین خدماتی ارائه می‌دهند را هم بررسی کنید. تنبل نباشید و اطراف خود را کاوش کنید. نکته آخر این که اگر برخی سرویس‌های خرید اعتباری را به دوستان خود معرفی کنید، به عنوان پاداش مقداری اعتبار رایگان یا تخفیف دریافت می‌کنید. از دست دادن چنین آفرهایی معمولاً عاقلانه نیست.

قانون 3 جدی برخورد کنید

تعداد اقساط، شرایط فروش، درصد بهره، بازپرداخت‌های بدون بهره (یا با بهره کم)، زمان پرداخت اقساط، و هر چیز دیگری که مربوط به خریدهای اعتباری شما می‌شود را محاسبه کنید. همچنین برای روزهای بازپرداخت، برای خود یادآورد تنظیم کنید. اگر چیزی را می‌توانید نقدی بخرید و تا آخر ماه پول کم نمی‌آورید، شاید نیازی به خرید اعتباری آن نباشد. البته برخی پلتفرم‌ها هیچ سود و بهره‌ای روی خریدهای اعتباری نمی‌کشند و صرفاً در صورت دیرکرد، مبلغی را به عنوان جریمه از شما می‌گیرند. سعی کنید که مشمول چنین جریمه‌هایی نشوید. در صورتی که یک کالای خاص را برای خرید مدنظر دارید، قیمت آن را در چندین پلتفرم بررسی کنید و سعی کنید از پلتفرمی خرید کنید که کالای مدنظرتان را با قیمت مناسبی می‌فروشد. همچنین تخفیف‌ها و آفرهای خرید اعتباری برای کالاهای مورد نیازتان را از دست ندهید.

منبع ترجمه: finsmarta

Leave feedback about this

  • کیفیت
  • قیمت
  • خدمات

PROS

+
Add Field

CONS

+
Add Field
Choose Image
Choose Video
X