5 مهر 1402
تهران، خیابان آزادی، تقاطع قریب
Media

برنامه Threads چیست و چه رقابتی با Twitterدارد؟

برنامه Threads چیست و چه رقابتی با Twitterدارد؟

پس از خرید توییتر (Twitter) توسط ایلان ماسک، مشکلات زیادی در این شبکه اجتماعی پر طرفدار به وجود آمد. از فروشی شدن تیک آبی گرفته تا محدودیت مشاهده توییت‌ها توسط کاربران. در آستانه این مشکلات، مارک زاکربرگ، مالک شبکه‌های اجتماعی فیس‌بوک و اینستاگرام، از برنامه Threads رونمایی کرد. برنامه‌ای با ویژگی‌های شبیه به توییتر ولی در ظاهر کارآمدتر و بی‌دردسرتر از آن. اما Threads چیست و این همه حاشیه از کجا آمده است؟

به نظر می‌رسد که ایلان ماسک در راهبری کردن توییتر مشکل دارد و علی‌رغم تلاش‌های لیندا یاکارینو، مدیر عامل جدید این پلتفرم شبکه اجتماعی، توییتر دچار یک سیر نزولی شده است و دارد به یک شرکت زیان‌ده تبدیل می‌شود.

آخرین موردی که این سیر نزولی را تقویت کرد، و در ادامه منجر به ظهور برنامه Threads شد، محدود کردن تعداد توییت‌هایی بود که کاربران می‌توانند در یک روز بخوانند. روی کاغذ، این حرکت برای محدود کردن «استفاده از کلان‌داده‌های توییتر و جلوگیری از دستکاری سیستم» بود. (شاید برای جلوگیری از تغذیه OpenAI از داده‌های توییتر به منظور تقویت ChatGPT) اما این اتفاق در عمل، منجر به مواجهه کاربران با پیام «rate limit exceeded» می‌شد که خشم آن‌ها را برانگیخت. آن‌چه در ادامه اتفاق افتاد، شکایت کاربران و توییت‌های خنده‌داری مانند این بود:

شکایت کاربران و توییت‌های خنده‌داری مانند این

و سپس، در تلاشی بیشتر برای بیگانه کردن پایگاه کاربران توییتر و تبدیل واقعی این پلتفرم به یک وب سایت «pay-to-win»، اعلام شد که فقط کاربران تأیید شده (Verified) می‌توانند به TweetDeck دسترسی داشته باشند. این بدان معناست که دسترسی افراد و شرکت‌هایی که تمایل به پرداخت 8 دلار در ماه برای Verify شدن و 1000 دلار در ماه برای Verify ماندن ندارند،  به TweetDeck قطع خواهد شد.

چه کسی Twitter را اداره می‌کند؟

همه این‌ها منجر به ایجاد این پرسش می‌شود: واقعاً چه کسی توییتر را اداره می‌کند؟ چه کسی باعث شد که زاکربرگ از فرصت استفاده کند و برنامه Threads را در عرض چند روز به یک شبکه اجتماعی پرطرفدار تبدیل نماید؟ آیا این ایلان ماسک است که چنین تصمیمات احمقانه‌ای می‌گیرد؟ یا لیندا باکارینو، که ماه پیش NBC را ترک کرد و ناگهان مدیر عامل توییتر شد مسئول چنین اتفاقاتی است؟

لو پاسکالیس، بنیانگذار مرکز مشاوره تبلیغاتی AJL Advisory و رئیس سابق بازاریابی در Bank of America ، با اشاره به ماسک و یاکارینو و در پی محدودیت خواندن توییت توسط کاربران گفت: «این حرکت به بازار نشان می‌دهد که یاکارینو نمی‌تواند توییتر را از دست ماسک نجات دهد!»

ما دیگر نمی‌توانیم این اتفاقات را تحمل کنیم.

برنامه Threadsبه عنوان رقیب توییتر
توییتر در رنکینگ شرکت‌های فناوری (Tech Company Rankings) پلتفرم HackerNoon، در هفته گذشته به رتبه 7م سقوط کرد.

برنامه Threads کاربران ناراضی Twitter را جذب می‌کند

برنامه Threadsبه عنوان رقیب توییتر در شبکه‌های اجتماعی که از چند ماه گذشته در حال توسعه بوده است، بالاخره وارد بازار شد.

این اپلیکیشن در تلاش است تا کاربران ناراضی توییتر را که از شیطنت‌های ایلان ماسک خسته شده‌اند، و خواهان پلتفرمی هستند که «عاقلانه اجرا شود»، جذب کند. کاربران برنامه Threads می‌توانند انتظار داشته باشند که با یک رابط کاربری بسیار شبیه به توییتر روبرو شوند. تنها تفاوت آن این است که افراد باید در ابتدا در اینستاگرام اکانت بسازند و با آن لاگین کنند. در واقع، صفحه رسمی Threads در App Store آن را «برنامه مکالمه مبتنی بر متن اینستاگرام» می‌نامد.

به گفته گاردین، Threads در ابتدا نام اپلیکشنی بود که Meta در سال 2019 برای رقابت با اپلیکیشن جوان‌پسند Snapchat ساخته بود، اما بعداً کنار گذاشته شد. این شرکت تصمیم گرفت که برند خود را احیا کند و از آن برای رقابت با توییتر استفاده کند.

زاکربرگ بر علیه ایلان ماسک

مارک زاکربرگ، یکی از بنیانگذاران و مدیر عامل Meta اخیراً خود را آماده مبارزه با ایلان ماسک کرده است. این دو میلیاردر سابقه تنش و رقابت با یکدیگر را دارند و به نظر می‌رسد واقعاً از یکدیگر متنفرند. با راه اندازی برنامه Threads ، این خصومت بیشتر هم شده است. اگر Threads از Twitter پیشی بگیرد، مشخص نیست که ماسک چه واکنشی نشان خواهد داد.

راه اندازی برنامه Threads می‌تواند نشان‌دهنده نرم‌تر شدن زاکربرگ در مقابل جاه‌طلبی خود برای حکومت بر جهان با VR باشد. که تا کنون میلیاردها دلار هزینه برای شرکت داشته و خشم سهامداران را برانگیخته است. البته این مدیر عامل جوان، با گسترش فعالیت‌های شرکت در زمینه هوش مصنوعی، هزاران موقعیت شغلی را در شرکتش حذف کرده است. و از این طریق، هزینه‌های شرکت را به طور قابل توجهی کاهش داده است.

Meta در رنکینگ این هفته شرکت‌های فناوری HackerNoon ، در رتبه 37 قرار گرفت. اینستاگرام اول بود و فیس‌بوک در جایگاه 6م قرار داشت.

منبع: hackernoon

Leave feedback about this

  • کیفیت
  • قیمت
  • خدمات

PROS

+
Add Field

CONS

+
Add Field
Choose Image
Choose Video
X