1 مهر 1402
تهران، خیابان آزادی، تقاطع قریب
SEO

آپدیت جدید الگوریتم Experience گوگل

آپدیت جدید الگوریتم Experience گوگل

اگر تا کنون از الگوریتم Experience گوگل چیزی نشنیده‌اید، حتما نام الگوریتم  Google E-A-T را شنیده‌اید.

اگر این را هم نشنیده‌اید، بدانید که E-A-T مخفف Expertise (تخصص)، Authority (اقتدار) و Trust (اعتماد) است. این موارد بخشی از الگوریتم گوگل هستند و با داشتن آن‌ها، می‌توانید به بهترین رتبه‌های SERP برسید.

اما گوگل اکنون تصمیم گرفته است که یک E جدید به این الگوریتم اضافه کند. بنابراین اکنون با E-E-A-T روبرو هستیم.

اما این E جدید که گوگل به الگوریتم خود اضافه کرده چیست؟

E مخفف Experience در جدیدترین الگوریتم Experience گوگل است.

اما این E جدید چه تفاوتی ایجاد می‌کند؟

شاید از خود بپرسید که اگر تخصص دارید، مگر خودبخود تجربه ندارید؟

یا اگر متخصص نیستید ولی تجربه‌ای درباره یک موضوع خاص دارید و می‌خواهید آن‌چه را که از سر گذرانده‌اید، به اشتراک بگذارید چه؟

ممکن است الگوریتم Experience گوگل کمی گیج‌کننده باشد. با این حال خوشبختانه، گوگل برای جلوگیری از سردرگمی ما توضیحاتی ارائه کرده است.

دستورالعمل‌های رتبه‌بندی گوگل بر اساس کیفیت – صفحه 26
دستورالعمل‌های رتبه‌بندی گوگل بر اساس کیفیت – صفحه 26

همانطور که می‌بینید، الگوریتم Experience گوگل کمی متفاوت از الگوریتم Expertise یا تخصص آن است.

پس چرا گوگل یک E جدید اضافه کرد؟

این خیلی هم غیرمنطقی نیست. گوگل هنوز از شما می‌خواهد به او نشان دهید که تخصص و قدرت دارید و قابل اعتماد هستید. اما چیزی که محتوا را عالی می‌کند، تجربه است.

چیزی که شما را در الگوریتم Experience گوگل موفق می‌کند، این است که آموخته‌های تخصصی خود را با تجربه‌هایتان ادغام کنید تا به یک محتوای برجسته و عالی برسید.

این چیزی است که ساخت آن به وسیله هوش مصنوعی، حداقل الان بسیار دشوار است.

چگونه محتوایی طبق الگوریتم Experience گوگل بنویسیم؟

به عنوان مثال مثلاً من بیش از 20 سال است که یک بازاریاب بوده‌ام. و اگر محتوایی در زمینه بازاریابی بنویسم، ممکن است این محتوا نسبت به محتوای کسی که به تازگی بازاریابی را شروع کرده است، قابل اعتمادتر باشد. نه فقط به خاطر زمانی که در این حرفه گذرانده‌ام، بلکه جوایز زیادی گرفته‌ام، در کنفرانس‌ها صحبت می‌کنم، کتاب پرفروش نیویورک تایمز را نوشته‌ام، و این لیست هنوز ادامه دارد. اما حتی با همه این‌ها، اگر من یک محتوای بازاریابی جدید بنویسم، طبق الگوریتم Experience گوگل، مطلب من حتماً درخشان یا شگفت‌انگیز نخواهد بود.

اما از طرف دیگر، اگر من داده‌های درون محتوایم را بر اساس آموخته‌های گذشته‌ام به نمایش بگذارم، در مورد تجربیات گذشته‌ام درباره آن‌چه که در بازاریابی مؤثر بوده و آن‌چه که مؤثر نبوده صحبت کنم، و تفاوت بازاریابی را در چندین منطقه و بخش عمودی صحبت کنم، انجام این کار دشوار خواهد بود. مگر این‌که تجربه زیادی داشته باشم.

از طرف دیگر خیلی اوقات می‌توانید بدون تخصص لازم، محتوایی بنویسید که تجربیات شما در یک زمینه خاص را منعکس کند.

طبق الگوریتم Experience گوگل، این همچنان یک محتوای عالی خواهد بود. چرا که اگر این محتوا به زبان بین‌المللی باشد، تجربه شما در اختیار شرکت‌ها و افراد کشورهای دیگر جهان قرار خواهد گرفت و آن‌ها از چم و خم کار در کشور شما باخبر خواهند شد.

پس بیایید بررسی کنید که آیا محتوای شما چنین تجربه‌ای را به نمایش می‌گذارد، و آیا این ویژگی آن‌ را منحصر به فردتر و ارزشمندتر می‌کند یا خیر.

طبق الگوریتم Experience گوگل، این کاری است که باید در محتوای خود انجام دهید تا بدرخشید.

اما چگونه باید تجربه خود را به نمایش بگذارید؟

در مورد هر چیز منحصر به فردی که فکر می‌کنید می‌توانید به محتوای خود اضافه کنید و دیگران آن چیز را نمی‌دانند، فکر کنید. این چیزی است که مردم می‌خواهند.

حتی زمانی که کامنت‌های محصولات یا محتوای شرکت‌ها را می‌خوانید، به نظرات عمومی اهمیت نمی‌دهید. به نظرات منحصر به فردی که به شما یک بینش واقعی می‌دهند اهمیت می‌دهید. مواردی که از درک شخصی یک فرد از محصول یا خدمات ناشی می‌شوند همیشه مهم‌تر از چنین کامنتی هستند: «خیلی خوب بود. ممنون بابت محصول خوبتون».

به عنوان مثال، اگر بخواهم در مورد نحوه آموزش غذا خوردن به کودکان محتوایی ایجاد کنم، طبق الگوریتم Experience گوگل می‌توانم به این موضوع اشاره کنم که آن‌ها در سنین پایین چگونه همه چیز را به هم می‌ریزند.  من همچنین ترفندی یاد گرفتم که یک رومیزی پلاستیکی زیر صندلی کودک قرار دهم که تمیز کردن آن را بعد از اتمام کار بسیار آسان‌تر می‌کند.

یا اگر بخواهم مطالبی در مورد سفر به دور دنیا بنویسم، ممکن است بخواهم درباره نحوه دریافت کارت American Express Platinum صحبت کنم تا بتوانید به صورت رایگان به Priority Pass یا سالن‌های Amex در فرودگاه بروید و به صورت رایگان استراحت کنید و غذا بخورید. این سفرهای بین‌المللی شما را بسیار آسان‌تر می‌کند، به ویژه اگر در شرایط اقتصادی پرواز می‌کنید.

فقط به این فکر کنید که چه چیزی را تجربه‌ کرده‌اید که به دیگران کمک می‌کند. آن را در محتوای خود ادغام کنید و این آن را بسیار بهتر می‌کند.

این دو موردی که به آن‌ها اشاره کردم، تجربیات شگفت‌انگیزی نیستند، اما اگر در حال نوشتن یک پست وبلاگ هستید، طبق الگوریتم Experience گوگل، داشتن 5 یا 6 مورد مثل نکات بالا، پست شما را بهتر می‌کند.

فقط مطمئن شوید که تجربیاتتان مربوط به محتوایی است که در مورد آن می‌نویسید.

الگوریتم Experience گوگل چگونه بر YMYL تأثیر می‌گذارد؟

یکی از حساس‌ترین مقوله‌ها در مورد الگوریتم Experience گوگل (و بقیه الگوریتم‌های آن)، پول شما و زندگی شما (YMYL) است. گوگل واقعاً در مورد نمایش دادن اطلاعاتی که می‌تواند به دیگران آسیب برساند، حساس است، مگر این که بداند از یک منبع قابل اعتماد آمده است.

برای مثال اگر به شما بگویم که چگونه یک بیماری خاص را به روش پزشکی درمان کنید، گوگل آن را دوست نخواهد داشت. زیرا من منبع قابل اعتمادی در این زمینه نیستم، هرگز طبابت نکرده‌ام و اطلاعات من ممکن است به شما آسیب برساند.

وقتی صحبت از موضوعات YMYL به میان می‌آید، الگوریتم Experience گوگل این‌گونه عمل می‌کند.

دستورالعمل‌های رتبه‌بندی گوگل  برای الگوریتم Experience گوگل– صفحه 28
دستورالعمل‌های رتبه‌بندی گوگل – صفحه 28

نتیجه‌گیری

گوگل بارها اشاره کرده است که Trust (اعتماد) مهمترین بخش الگوریتم E-E-A-T آن‌هاست. اما این بدان معنی نیست که شما باید سایر عوامل را بدیهی بدانید. به خصوص تجربه.

فقط به این فکر کنید که اگر الگوریتم Experience گوگل هم نبود، آیا دوست نداشتید وقتی محتوایی را می‌خوانید، این محتوا حاوی تجربه شخصی نویسنده آن باشد؟

این نوع محتوا واقعاً برجسته است و می‌درخشد، زیرا تجربیات واقعاً محتوا را منحصر به فرد می‌کند. این کاری است که یک نویسنده هوش مصنوعی، حداقل در حال حاضر واقعاً نمی‌تواند انجام دهد.

منبع ترجمه: neilpatel

Leave feedback about this

  • کیفیت
  • قیمت
  • خدمات

PROS

+
Add Field

CONS

+
Add Field
Choose Image
Choose Video
X